Ingredienten (4 pers.)
- 400 gr fusilli pasta
- 375 gr zalmfilet
- 300 gr crème fraéche
- 50 gr parmezaanse kaas
- 1 el pijnboompitten
- 300 gr broccoli
- 400 gr tomaten
- 1 teentje knoflook
Bereiding
Kook de pasta met zout al dente.
Verdeel de broccoli in losse roosje, kook 3 minuten, ook met zout.
Hak de knoflook fijn en fruit die 1 minuut in hete olie.
Snij de tomaat in stukjes en voeg toe samen met de broccoli, bak nog 2 minuten.
Schep de crème fraéche er bij, laat bijna koken.
Draai het vuur weer laag, voeg de kaas toe en laat die smelten.
Leg tenslotte de zalmfilets in de saus en stoof 6 minuten met deksel er op.
Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Verdeel de saus over de pasta, bestrooi met de pijnboompitten.
Voeg eventueel wat verse basilicum toe.