Richard Lemmens website

Copyright:
PubliekDomein
De tekstuele content en kaarten op deze pagina zijn in het publieke domein. Dit betekent dat je vrij bent om het te kopiƫren, aanpassen, delen, verspreiden en zelfs om er geld uit te slaan.

Romige fusilli

Ingredienten (4 pers.)

Bereiding

Kook de pasta met zout al dente.
Verdeel de broccoli in losse roosje, kook 3 minuten, ook met zout. Hak de knoflook fijn en fruit die 1 minuut in hete olie. Snij de tomaat in stukjes en voeg toe samen met de broccoli, bak nog 2 minuten. Schep de crème fraéche er bij, laat bijna koken. Draai het vuur weer laag, voeg de kaas toe en laat die smelten. Leg tenslotte de zalmfilets in de saus en stoof 6 minuten met deksel er op.
Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Verdeel de saus over de pasta, bestrooi met de pijnboompitten. Voeg eventueel wat verse basilicum toe.