Ingredienten (4 pers.)
- 0,75 kg aardappelen
- 300 gr kipfilet
- 1 mango
- 4 schijven ananas
- zout, peper, kerriepoeder
Dressing
- 3 el yoghurt
- 3 el crème fraïche
- 1 el sinaasappelsap
- 1 el bakgember
- 1 el gembersiroop
- 1 tl honing
- 3 el kerriepoeder
- zout, peper
In geval van mango uit blik kan de siroop daarvan gebruikt worden in plaats van gembersiroop.
Bereiding
Kkok de aardappelen in de schil gaar.
Pel ze en snijd ze in plakjes of stukjes.
Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi met de kruiden.
Bak ze gaar en goudbruin in boter.
Schil de mango en snijd deze in dunne plakjes of kleine stukjes.
Meng de ingredienten van de dressing door elkaar.
Snijd zonodig de bakgember extra fijn.
Voeg alles samen en laat de dressing een uurtje intrekken.